Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: 2 apeluri previzionate pentru lansare în luna noiembrie

Autoritatea de Management Programul Operațional Capacitate Administrativă a publicat luni, 16 noiembrie 2020, calendarul orientativ privind lansările de cereri de proiecte pentru perioada noiembrie – decembrie 2020.

Conform calendarului, se vor lansa 2 cereri de proiecte, respectiv

  • Pe Axa Prioritară 1- Administrație publică și sistem judiciar eficiente, OS 1.1 - Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP, apelul se va lansa în luna noiembrie și se va închide în decembrie 2020. Cu o valoare de 1.435.868,00 euro, beneficiarul eligibil este Ministerul Muncii și Protecției Sociale, iar apelul este de tip non-competitiv;
  • Pe Axa Prioritară 2  - Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, OS 2.1 - Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP/ Sprijin pentru susținerea și promovarea dezvoltării la nivel local, inclusiv prin încheierea de parteneriate, apelul se va lansa în luna noiembrie și se va închide în februarie 2021. Beneficiarii eligibili sunt ONG-urile, iar valoarea apelului este de 4.358.885,00 euro. Apelul este de tip competitiv.

Descarcă calendarul

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 422