Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nod makerspace: 100 de obiecte de colecție, servicii și experiențe, scoase la licitație! Află cum poți participa

Nod makerspace a lansat campania 100 pentru Nod care reprezintă licitația a 100 de obiecte de colecție, servicii, experiențe ale membrilor și prietenilor Nod. Campania se desfășoară între 13 octombrie și 31 decembrie 2020. În fiecare săptămână, vor avea loc 5-7 licitații și se vor încheia licitările produselor anterioare.

Această campanie este un apel la acțiune pentru:

  • susținerea designerilor locali, adresându-se persoanelor iubitoare de cultură, design, frumos;
  • companiile mici și organizațiilor în proces de formare și în căutare de experți din domeniile creative;
  • companiile medii și mari ce au nevoie sau își doresc să preia din suflul creativ și efervescent al industriilor de sub acoperișul Nod makerspace;
  • administrațiile sau persoanele publice ce au nevoie de experți creativi sau și-au asumat prin programul lor politic obiectivul de susținere a industriilor creative.

Licitează acum, susține nodul creatorilor locali aici!

Povestea Nod Makerspace

Nod Makerspace este locul care pune nod industriilor creative și visătorilor care își doreau un altfel de loc de exprimare a ideilor, ambițiilor și  visurilor.

În 2015, creatorii și-au dorit un loc de manifestare liberă a creativității pentru toți makerii și artiștii din România și au creat Nod Makerspace – primul hub ce include cel mai mare atelier de producție.

La scurt timp, au deschis spațiul de coworking, unde se regăsesc studiouri private, spații de întâlniri și de evenimente într-un cadru mai puțin formal și mai mult fresh, colorat, reprezentativ pentru atmosfera pe care o întâlnești acolo.

Fiind catalogat drept „the best coworking space” pentru 4 ani consecutivi și primul atelier de creație și de lucru de dimensiuni mari, Nod Makerspace oferă acces tuturor din industriile creative la o gamă de unelte și echipamente pentru a-și pune în practică ideile.

Misiunea lor trebuie să continue. Creativii din România au nevoie de un atelier unde să-și materializeze ideile.

Vizualizări: 266