Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Intalnire a Comitetului de Monitorizare POS DRU

În zilele de 27 şi 28 mai 2008 a avut loc la Timişoara şedinţa Comitetului de Monitorizare pentru POSDRU.
În prima zi a a avut loc reuniunea pregătitoare în care membrii şi observatorii CM POSDRU au fost informaţi asupra rolului lor privind examinarea şi aprobarea Raportului Anual de Implementare şi a Planului de Evaluare a POSDRU. Au fost prezentate, de asemenea, teme de interes discutate în cadrul ultimei reuniuni a Grupului Tehnic de Lucru al Comitetului FSE. În încheierea lucrărilor, a fost făcută o prezentare a rolului Sistemului Unic de Management al Informaţiei (SMIS) şi a tipurilor de rapoarte pe care acest sistem le poate genera în scopul monitorizării Programului.
În cea de a doua zi a reuniunii CM, reprezentanţii AM POSDRU au făcut o prezentare a stadiului implementării Programului, a Planului anual de lucru şi a Planului de Comunicare a POSDRU. În partea a doua a reuniunii, au fost supuse analizei Raportul Anual de Implementare 2007 şi Planul Multianual de Evaluare a POSDRU. Ambele documente au fost aprobate cu modificări.
Comitetul de Monitorizare a solicitat Autorităţii de Management să fie transmise membrilor şi observatorilor, în scris, informaţii suplimentare referitoare la stadiul implementării Programului şi la modul de asigurare a securităţii informaţiilor din sistemul de depunere electronică a cererilor de finanţare.
Următoarea reuniune a CM POSDRU se preconizează a avea loc la sfârşitul lunii octombrie a acestui an.
Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 101