Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect de OUG privind modificarea unor articole prevăzute în Ordonanță de Urgență aferentă celor 3 tipuri de granturi pentru IMMuri

Ministerul Fondurilor Europene a lansat astăzi, 16 septembrie 2020, spre consultare publică, un Proiect de Ordonanţă de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea unor prevederi din acte normative care reglementează acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Actul normativ vizează modificarea conținutului unor articole prevăzute în OUG 130 privind cele 3 tipuri de granturi (OUG 130 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, precum şi alte măsuri în domeniul fondurilor europene).

Descarcă proiect de OUG

Actul normativ este în consultare publică pe o durată de 10 zile de la data publicării (n.r. 16.09.2020), iar propunerile și sugestiile de îmbunătățire pot fi trimite la adresa acte.normative@mfe.gov.ro.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MFE

Vizualizări: 2447