Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Erasmus+: Un nou apel adresat parteneriatelor pentru creativitate. Domenii vizate: tineret, educația școlară și educația adulților!

Ca răspuns la provocările generate de pandemie în domeniile educație, formare, tineret și cultură, Comisia Europeană a lansat, în cadrul programului Erasmus+, apelul „Parteneriate pentru creativitate”, ce vizează domeniile tineret, educație școlară și respectiv educația adulților.

Apelul se adresează operatorilor din sectoarele culturale și creative, care sunt încurajați să lucreze împreună cu organizații din domeniile educației formale, informale și non-formale, cu scopul de a îmbunătăți dezvoltarea aptitudinilor și a competențelor care consolidează creativitatea, precum și de a stimula calitatea, inovarea și recunoașterea activităților pentru tineret care sprijină potențialul creativ al acestora, contribuind astfel la redresarea rezilienței sectoarelor culturale și creative.

Bugetul alocat acestui apel este de 100 de milioane de euro, iar un proiect poate solicita un grant de cel mult 300.000 de euro.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 29 octombrie 2020.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Sursa: Biroul Europa Creativă România

Vizualizări: 700