Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

C-Voucher: În perioada august-octombrie 2020 va fi lansat un nou apel adresat soluțiilor inovative de economie circulară!

Proiectul C-Voucher alocă 4,2 milioane de euro pentru dezvoltarea unor soluții inovative de economie circulară de către întreprinderile mici și mijlocii din industria agro-alimentară, prelucrătoare, textilă, domeniul apei și sănătate.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest face parte din consorțiul acestui proiect în cadrul căruia, pe parcursul primului semestru din 2020, au fost organizate două apeluri de finanțare, constând în acordarea de vouchere de inovare și servicii suport.

24 de proiecte de economie circulară au beneficiat de un pachet financiar de sprijin, de consultanță și mentorat pentru dezvoltarea și implementarea soluției. Optimizarea și reutilizarea deșeurilor, înlocuirea cu materiale bio-degradabile, prelungirea ciclului de viață al produselor, soluții digitale pentru managementul deșeurilor în industrie, platforme de partajare a resurselor – sunt câteva dintre subiectele abordate în aceste proiecte inovative, pe care vă invităm să le explorați prin referințele furnizate în continuare.

Conform comunicatului oficial, un nou apel va fi disponibil începând din luna august 2020 până în octombrie, pentru pregătirea adoptării de soluții circulare de către întreprinderi, prin acordarea altor 24 de vouchere în valoare de 15.000 euro fiecare și servicii suport.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 241