Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund: Webinar adresat granturilor de tip răspuns rapid din cadrul Apelurilor #1 și #4

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează, în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România, un webinar pentru potențialii solicitanți în cadrul Apelurilor #1 Participare civică în zone insuficient deservite și #4 Conştientizare privind drepturile omului şi tratament egal, granturi de tip răspuns rapid.

Obiectivul webinarului este de a discuta despre provocările actuale – inclusiv cele generate de efectele COVID-19 – în diferitele domenii în care ONG-urile activează, sau care privesc însăși existenţa lor, și modalități de adresare a acestor provocări cu sprijinul granturilor rapide ACF România.

Webinarul va avea loc în data de 7 mai 2020 începând cu ora 11, iar participarea se face în baza înscrierii în formularul disponibil aici până cel târziu miercuri, 6 mai 2020.

Pentru eventuale întrebări privind granturile tip răspuns rapid în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România, puteți trimite în prealabil întrebările prin email la apel1@fdsc.ro și apel4@fdsc.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul webinarului și ulterior publicate pe website-ul programului.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Paul Chioveanu (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile) – 0752.444.309 sau paul.chioveanu@fdsc.ro.

Sursa: FDSC

Vizualizări: 394