Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Nu ratați ediția online a FuckUp Nights din 7 mai! Bilete la prețuri reduse pentru comunitatea fonduri-structurale.ro!

Nu ratați ediția online a FuckUp Nights din 7 mai! Bilete la prețuri reduse pentru comunitatea fonduri-structurale.ro!

Se apropie al doilea eveniment FuckUp Nights online în regim de carantină: 7 mai 2020, începând cu ora 19:00.

Celor 4 invitați anunțați anterior (Jaco Fok-OMV Petrom, Ioan Iacob-QUALITANCE, Tudor Galoș & Andrei Roșu) li se alătură și Julio Salazar, Chief Operating Officer Fuckup Nights Global.

Fiecare dintre aceștia va avea la dispoziție 8 minute pentru a povesti diverse episoade din foiletonul aventurilor lor din carieră.

Înscrierile sunt deschise, iar comunitatea fonduri-structurale.ro beneficiaza de o reducere de 20%. Foloseste codul FUN-20 la etapa de checkout a achiziționării biletului!

Biletele pot fi achiziționate de aici, iar înregistrarea la eveniment se face aici.

www.fonduri-structurale.ro este partener al Fuck Up Nights București.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

***

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 5 orașe (Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III.

Vizualizări: 180