Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Instrucțiune privind obligativitatea transmiterii cererilor de rambursare/plată/prefinanțare și a rapoartelor de progres prin MySMIS2014

AM POCA e emis astăzi, 4 mai 2020, Instrucțiunea nr. 6 privind obligativitatea transmiterii cererilor de rambursare/plată/prefinanțare și a rapoartelor de progres utilizând sistemul informatic MySMIS2014.

Documentul prevede următoarele:

  • Beneficiarii/liderii de parteneriat care au încheiate contracte de finanțare din fondurile alocate Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 și pentru care nu fost depuse cereri de rambursare/cereri de plată/cereri de prefinanțare, au obligația de a utiliza Modulul lmplementare din aplicația informatică MySMIS2014 pentru transmiterea cererilor de rambursare/plată/prefinanțare și a rapoartelor de progres, precum și a documentelor justificative, începând cu data de 04.05.2020.
  • Beneficiarii/liderii de parteneriat vor avea în vedere că dimensiunea maximă a unui fișier este de 50MB și nu există limită pentru numărul de fișiere care pot fi încărcate prin acest modul. Cu privire la rezoluția documentelor încărcate, se recomandă ca aceasta să fie de 150-200 dpi.

Descarcă Instrucțiunea nr. 6

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 216