Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministrul Finanțelor: Aplicația IMM Invest va fi din nou disponibilă începând de mâine!

Programul IMM Invest România permite IMM-urilor afectate semnificativ de criza COVID-19 să își asigure lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții, prin accesarea unuia sau a mai multor credite pentru realizarea de investiții și/sau unul sau mai multe credite/linii de credit pentru capital de lucru, garantate de către FNGCIMM în numele și contul statului roman, prin Ministerul Finanțelor Publice.

Deschiderea programului a fost anunțată începând cu data de 17 aprilie 2020, ora 10:00, însă, ca urmare a unor disfuncționalități ale sistemului de înregistrare reclamate de antreprenori din primele minute de la activare, FNGCIMM a transmis în seara zilei de 17 aprilie că procesul de înscriere în aplicație va fi reluat de la 0.

Astăzi, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat că începând cu data de mâine, 28 aprilie, vor fi reluate înscrierile în programul IMM Invest.

Marți, 28 aprilie, ora 9:00, aplicația IMM Invest va fi live și toți cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiții/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% și cu dobândă subvenționată 100% pot să se înscrie în program.

Reamintim că acest program nu funcționează după principul „primul venit, primul servit”.

Mai multe detalii despre program aici.

Ana-Maria Radu,

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Facebook Florin Cîțu

Vizualizări: 1120