Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri ISPA pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada

Vineri, 16 mai 2008, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. a semnat un nou contract cofinanţat de Comisia Europeană prin Facilitatea ex-ISPA şi de către Guvernul României prin bugetul de stat, pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostradă – lucrări rămase de executat – secţiunea 1.
Contractul, în valoare totală de 48.816.180,35 Euro (exclusiv TVA), din care 36.548.385,26 Euro reprezintă contribuţia Comisiei Europene, are ca scop construcţia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostradă.
Prin lucrările ce urmează a fi executate se are în vedere fluidizarea traficului din zonă, precum şi reducerea timpului de traversare a municipiului Sibiu.
Contractul de construcţie a variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostradă – lucrări rămase de executat – secţiunea 1 a fost atribuit Asocierii Boegl – Geiger – Comtram JV prin licitaţie deschisă, beneficiarul final fiind Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A.
Durata de implementare a contractului este de 42 de luni, din care 24 de luni reprezintă perioada de garanţie.
Persoane de contact:
Liliana Barna – Director General, DGRFE, Ministerul Transporturilor, fax: 319.61.78, e-mail: dgrfe5@mt.ro
Sorin George Stoicescu – Director Proiecte 8 Agenţia ISPA – C.N.A.D.N.R. S.A., fax: 318.66.50
Irina Radu - Director Executiv, Autoritatea de Management ex-ISPA, fax: 302.53.37

Sursa: MT

Vizualizări: 104