Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

#COVID19 Inițiativa Central Europeană a lansat un apel dedicat IMM-urilor, ONG-urilor și nu numai pentru proiecte din domeniile sănătății și educației

Pentru a oferi un răspuns direcționat la focarul global cauzat de COVID-19, Inițiativa Central Europeană (ICE) a anunțat lansarea, în contexul pandemiei de COVID-19, a apelului pentru propuneri 2020. Apelul vizează în mod direct să răspundă rapid nevoilor specifice ale comunităților din statele membre ICE.

Un buget total de 600.000 EUR - susținut de toate statele membre ICE prin Fondul de cooperare ICE și de Italia prin Programul de schimb de cunoștințe din cadrul Fondului ICE la BERD - va fi alocat pentru acordarea de propuneri în trei domenii de intervenție:

  • Asistență medicală și telemedicină (MED)
  • Educație și învățare electronică / învățare la distanță (EDU)
  • Suport pentru întreprinderi micro, mici și mijlocii (MSME)

Eligibilitate:

Toate entitățile publice și private, ONG-urile cu sediul și înregistrate într-un stat membru ICE (notă: România este stat membru), precum și organizațiile internaționale / regionale pot solicita o subvenție ICE până la 100% din valoarea proiectului lor și până la o sumă maximă de 40.000,00 EUR. Țărilor din afara ICE li se va acorda o atenție deosebită.

Datorită caracterului extraordinar al acestui apel, vor fi acceptate numai cererile primite până la 9 aprilie 2020.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ICE

Vizualizări: 2698