Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

FRDS: Perioada dedicată verificării formale a propunerilor de proiecte depuse în cadrul apelului Creșterea incluziunii și abilitarea romilor a fost prelungită până la 25 martie

Fondul Român de Dezvoltare Socială a anunţat joi, 12 martie 2020, faptul că perioada aferentă verificării formale (conformitate administrativă şi eligibilitate) a propunerilor de proiecte depuse în cadrul apelului nr. 1 Creșterea incluziunii și abilitarea romilor se prelungeşte cu timpul necesar clarificarilor, până la data de 25 martie 2020.

Lansat la data de 11 septembrie 2019, apelul are alocată o sumă totală de 16 milioane de euro şi oferă suport pentru creşterea accesului şi a calităţii serviciilor adresate romilor, în domeniile asistență socială, educaţie, ocupare, sănătate şi locuire, respectiv pentru consolidarea capacităţii centrelor educaţionale/ after school/ de zi existente, care lucrează cu un procentaj ridicat de copii şi tineri romi.

De asemenea, proiectele finanțate vor urmări abilitarea și împuternicirea romilor și combaterea oricărei forme de discriminare a acestora. Solicitanţii eligibili sunt entităţile publice, organizaţiile neguvernamentale şi asociaţiile autorităţilor locale.

Sursa: FRDS

Vizualizări: 131