Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

O.I.P.S.I. se organizeaza la nivel de Directie Generala în cadrul MCTI, în vederea gestionarii fondurilor structurale

Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale (O.I.P.S.I.) se organizează la nivel de Direcţie Generală în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, în vederea gestionării fondurilor structurale şi implementării măsurilor cuprinse în Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice.”

În acest sens, Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 744/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei. Modificările în structura organizatorică vizează reaşezarea cadrului actual de funcţionare a MCTI.
Noua structură organizatorică stabileşte că Direcţia Generală pentru Tehnologia Informaţiei şi Programe Europene în Domeniul IT trece din subordinea ministrului în subordinea secretarului de stat cu atribuţii în domeniul IT. De asemenea, noua organigramă prevede că în subordinea directă a ministrului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei se va afla Compartimentul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa, compartiment aflat pană în prezent în subordinea secretarului de stat cu atribuţii în domeniul IT.
Sursa: Guvernul Romaniei

Vizualizări: 143