Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbatere cu cetățenii privind bugetul și prioritățile UE pentru 2021-2027 la Universitatea de Vest din Timișoara. Participarea este liberă!

Un dialog liber și deschis despre viitorul Europei – este invitația pe care Agenția pentru Dezvoltare Regională o lansează tuturor persoanelor interesate din Regiunea Vest pentru data de 11 decembrie 2019.

Despre 2021-2027:

  • În cadrul următorului buget pe termen lung al Uniunii Europene pentru 2021-2027, Comisia Europeană propune modernizarea politicii de coeziune, principala politică de investiții a UE, orientând intervențiile către inovare, emisii reduse de carbon, conectivitate și mobilitate durabilă, îmbunătățirea calității serviciilor publice;
  • România are alocate 27 de miliarde de euro prin politica de coeziuneîn perioada 2021-2027.

Moderator:

  • Brîndușa Armanca, profesor universitar și jurnalist.

Speakeri:

  • Vittoria Alliata di Villafranca din partea Comisiei Europene,director în cadrul DG Regio - Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană;
  • Ioan Marcel Boloş, Ministrul Fondurilor Europene din România.

Tema: „Prioritățile bugetare ale Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027”;

Unde: Universitatea de Vest din Timișoara, Amfiteatrul A11;

Când: 11 decembrie 2019, între orele 09:30-11:00

Cine poate participa:

Sunt așteptați studenți, profesori, reprezentanți ai administrațiilor publice locale și reprezentanți ai mediului privat, dar și orice cetățean interesat de viitorul Europei, prioritățile Uniunii Europene și modul de alocare și accesare a fondurilor europene ca instrument pentru dezvoltare.

Participare: Liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 218