Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferință privind perspectivele pentru dezvoltarea urbană sustenabilă în Regiunea Nord-Est. Înscrierile sunt deschise

- Cum vrem să arate orașele României în 2030?
- Cum ar putea orașele și municipiile să ajungă mai rapid la un nivel de funcționare eficientă în beneficiul locuitorilor profitând de fondurile europene?
- Cât de mult se implică cetățeanul în planificarea urbană?

Sunt câteva din întrebările la care se vor căuta răspunsuri miercuri, 20 noiembrie 2019, la Piatra Neamț, în cadrul Conferinței regionale „Orașul viitorului: perspective pentru dezvoltare urbană sustenabilă în Regiunea Nord-Est”. Evenimentul va avea loc la Piatra Neamț, începând cu ora 10:00, în Sala Atrium din cadrul Central Plaza, Piața Petrodava 1-3.

Descarcă agenda

În contextul acțiunilor inițiate de ADR Nord-Est pentru asigurarea informării colaboratorilor noștri din Regiune cu privire la utilizarea fondurilor disponibile prin POR 2014–2020, dar și din dorința de a imprima câteva repere și direcții de dezvoltare pentru Regiunea Nord–Est în perioada viitoare, vom aborda în cadrul acestui eveniment tematici legate de dezvoltare urbană, în special mobilitate urbană, regenerare urbană în zonele marginalizate, dar și bugetare participativă.

Ca elemente de inspirație și confirmare a faptului că eforturile susținute pot fi transpuse în rezultate concrete, în cadrul evenimentului vor fi incluse și câteva prezentări ale unor inițiative de succes care ar putea fi replicate și adaptate în Regiunea Nord-Est.

Cui se adresează?

Autorităților publice din Regiunea Nord-Est, Universităților, arhitecților, proiectanților, consultanților, antreprenorilor interesați în dezvoltarea comunităților lor.

Confirmarea participării se poate face până la data de 19 noiembrie 2019, prin completarea formularului de înregistrare.

Sursa: ADR Nord-Est

Vizualizări: 178