Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AFM: A fost publicată lista cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla Plus

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 11 noiembrie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

În această etapă, au fost acceptate 2 dosare pentru 2 autovehicule electrice. 

Descarcă lista

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programul Rabla Plus, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituției.

Persoanele juridice ale căror dosare de finanțare au fost sau urmează să fie aprobate se pot înscrie la producătorii validați până la 20 noiembrie 2019 în Programul Rabla și până la 25 noiembrie 2019 în Programul Rabla Plus, termene care trebuie respectate și în cazul în care se dorește cumularea primei de casare cu ecotichetul.

De asemenea, notele de înscriere în ambele Programe sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise și facturile de achiziție a autovehiculelor noi.

AFM a menționat faptul că datele calendaristice indicate anterior sunt termene procedurale maxime, care nu pot fi depășite, dar care pot fi devansate la inițiativa producătorilor validați, sens în care persoanele juridice sunt sfătuite să se adreseze din timp acestora, astfel încât să poată beneficia de cele două Programe.

Sursa: AFM

Vizualizări: 621