Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect de ordin pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind gestionarea și utilizarea fondurilor externe nerambursabile și a cofinanțării publice naționale, pentru obiectivul CTE, în perioada 2014-2020

Luni, 11 noiembrie 2019, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administratiei a publicat în consultare publică textul următorului proiect de act normativ: Ordin pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanței Guvernului nr. 29/2015 privind gestionarea și utilizarea fondurilor externe nerambursabile și a cofinanțării publice naționale, pentru obiectivul Cooperare teritorială europeană, în perioada 2014-2020 aprobate prin Ordinul Viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Ministrului finanțelor publice și al Ministrului fondurilor europene nr. 340/607/190/2016.

Propunerile, sugestiile sau opiniile privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Ministerului Lucraărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Bd. Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București, la adresa de e-mail: transparenta@mdrap.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Descarcă ordin

Sursa: MLPDA

Vizualizări: 252