Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

GoTech World: 10.577 de participanți în cadrul celei mai ample expo-conferințe de digitalizare în business

În perioada 2 și 3 octombrie 2019, la Pavilionul B1 din Romexpo, a fost găzduită cea de-a 8a ediție a GoTech World, evenimentul care pune digitalizarea în prioritățile companiilor din România și din Europa Centrală și de Est.

Timp de 2 zile, 10.577 de profesioniști din companii locale și multinaționale din România și regiunea central-est-europeană au participat la evenimentul de business care a marcat mediul de business regional într-un manifesto al digitalizării.

Deschiderea oficială a GoTech World a avut loc pe Main Stage și a avut ca invitat de onoare pe Domnul Klaus Iohannis, Președintele României, care a susținut o alocuțione referitoare la importanța digitalizării în mediul de business și instituțional din România.

În cea de-a doua zi de eveniment, tehnologiile cu impact social care revoluționează domenii precum sănătate și securitate socială și schimbă viețile oamenilor au fost un punct de focus important în prezentările susținute de speakeri internaționali.

În ambele zile de eveniment, cele 136 de companii prezente în spațiul expozițional au prezentat peste 2500 de soluții digitale potrivite pentru nevoile tech ale oricărei companii: de la birouri integrate exclusiv în mediul online, datorită tehnologiilor de tip ”paperless”, sisteme de securitate a datelor, soluții bazate pe IoT (Internet of Things) și RPA (Robot Process Automation), cât și soluții ERP, CRM și de facilitare a plăților online, pentru eficientizarea operațiunilor oricărei companii, la sisteme inteligente de sustenabilitate energetică și multe altele.

Programul Go StarTech a reunit 20 de start-up-uri tech care și-au prezentat produsele și soluțiile participanților la eveniment.

În urma prezentării pitch-ului pe Main Stage, în fața unui juriu de profesioniști, XVision, o companie care a dezvoltat o aplicație de interpretare a analizelor cu raze X utilizând inteligența artificială a câștigat premiul în valoare de 2.000 de euro, oferit de partenerul programului, Telekom România.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 127