Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Granturile SEE și Norvegiene: Seminarii informative privind două apeluri de proiecte care vor fi lansate în septembrie 2019!

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS), în calitate de Operator al Programului „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locală), finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, organizează 6 seminarii informative regionale:

  1. trei seminarii informative regionale adresate entităților interesate să depună proiecte în cadrul apelului de propuneri de proiecte "Dezvoltare locală" și
  2. trei seminarii informative regionale adresate entităților interesate să depună proiecte în cadrul apelului de propuneri de proiecte „Creșterea incluziunii şi abilitarea romilor" (Enhancing Roma Inclusion and Empowerment).

Apelul „Dezvoltare locală”

  • va fi lansat de FRDS în luna septembrie 2019;
  • are o alocare financiară totală de 10.090.640 de euro şi
  • vizează îmbunătățirea calității şi accesului la servicii sociale (educative, de sănătate, din domeniul ocupării etc.) a grupurilor dezavantajate.

Apelul „Creșterea incluziunii şi abilitarea romilor"

  • va fi lansat de FRDS în luna septembrie 2019,
  • are o alocare financiară totală de 16 milioane de euro şi
  • vizează promovarea incluziunii sociale, combaterea discriminării şi a rasismului, promovarea schimburilor interculturale şi consolidarea capacității de sprijinire a dezvoltării în comunitățile cu procent mare de etnici romi.

„Dezvoltare locală”

„Creşterea incluziunii şi abilitarea romilor"

CLUJ – 11 septembrie 2019, formular înscriere

CLUJ – 11 septembrie 2019, formular înscriere

CRAIOVA – 12 septembrie 2019, formular înscriere

CRAIOVA – 13 septembrie 2019, formular înscriere

IAȘI – 16 septembrie 2019, formular înscriere

IAȘI – 17 septembrie 2019, formular înscriere

În cazul în care vor fi mai multe solicitări de participare decât numărul de locuri disponibile, participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii lor, limitându-se participarea mai multor reprezentanți ai aceleiaşi organizaţii/ instituţii. Doar persoanele selectate vor primi o invitaţie oficială, care va cuprinde informaţii detaliate privitoare la eveniment (locaţie, agenda etc.). Este menționat faptul că niciun cost aferent participării la eveniment nu este suportat de organizatori.

Sursa: Fondul Român de Dezvoltare Socială

Vizualizări: 2270