Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programe de înaltă calificare pentru doctoranzii și cercetătorii Universității din Oradea

Contractul de finanţare pentru proiectul educaţional „SmartDoct”, care va sprijini absolvenții de doctorat şi postdoctorat ai Universităţii din Oradea să își găsească locuri de muncă sau înceapă propriile lor afaceri în sectoarele economice cu potenţial competitiv, a fost semnat de directorul general Autoritatea de Management pentru Programul Operațional.

Proiectul va susține 80 studenţi doctoranzi şi cercetători post-doctorat să urmeze programe de înaltă calificare, cu aplicații directe în economie, dezvoltate în parteneriat cu mediul de afaceri, care îi vor ajuta să-şi găsească un loc de muncă sau să înceapă o afacere.

Proiectul „SmartDoct – Programe de înaltă calitate pentru doctoranzii şi cercetătorii post-doctorat ai Universităţii din Oradea pentru creşterea relevanţei cercetării şi inovării în contextul economiei regionale” are ca beneficiar Universitatea din Oradea, iar ca partener Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor.

Valoarea totală a proiectului este de 1,36 milioane de euro, iar perioada de implementare este de 30 luni (18 iunie 2019 – 17 decembrie 2021).

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 199