Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Innovative Enterprise Week 2019: Înscrie-te acum pentru a descoperi oportunități disponibile prin noul program Orizont Europa

Innovative Enterprise Week 2019: Înscrie-te acum pentru a descoperi oportunități disponibile prin noul program Orizont Europa

Ai o idee pentru un business inovator și vrei să afli cum să o transformi într-un proiect finanțabil? Sau ai deja o afacere bazată pe cercetare și inovare și ești interesat să o dezvolți? Vino pe 19-21 iunie la Innovative Enterprise Week 2019 pentru a afla despre oportunitățile de dezvoltare și finanțare disponibile prin Orizont Europa, viitorul program-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene.

Conferința Innovative Enterprise Week 2019 este organizată de Comisia Europeană, prin DG CONNECT și DG RTD, împreună cu UEFISCDI și Ministerul Cercetării și Inovării, sub egida Presedinției României la Consiliul UE.  Evenimentul va avea loc la București, în Aula Nouă a Universității Politehnica și va aduce împreună reprezentanți ai instituțiilor europene, factori de decizie naționali, oameni de știință, cercetători, inventatori, antreprenori și investitori.

Dezbaterile se vor concentra pe cele trei componente ale programului Orizont Europa:

  • Pathfinder
  • Accelerator
  • Instrumente financiare

Conform Comisiei Europene, programul Orizont Europa are prevăzut un buget de 100 de miliarde EUR pentru următorul exercițiu financiar (2021-2027). Programul va fi lansat pe data de 1 ianuarie 2021, succedând programul de finanțare aferent actualului cadru financiar, Orizont 2020.

Agenda conferinței și detalii despre speakeri pot fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului. Participarea la conferință, inclusiv la evenimentele sociale prevăzute în program, este gratuită.

Cum vă puteți înscrie

Persoanele interesate de participare sunt rugate să completeze formularul de înscriere și să confirme înregistrarea (prin completarea unui formular online de acreditare la link-ul primit pe e-mail) până la data de 9 iunie 2019.

Vizualizări: 1021