Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Ghid în consultare privind sprijinul pentru consolidarea sistemului de achiziții publice centralizate

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, prin AM POCA, a lansat, în data de 6 mai 2019, spre consultare publică, în cadrul Obiectivului Specific 1.4: Creșterea transparenței și responsabilității sistemului de achiziții publice în vederea aplicării unitare a normelor și procedurilor de achiziții publice și reducerea neregulilor în acest domeniu, Ghidul solicitantului IP16/2019 (MySMIS: POCA/611/1/4)Sprijin pentru consolidarea sistemului de achiziții publice centralizate, împreună cu anexele acestuia.

Poate solicita finanțare în cadrul acestui apel Oficiul National pentru Achiziții Centralizate, iar parteneri pot fi autoritățile și instituțiile publice centrale.

Prezenta cerere de proiecte este cu termen limită de depunere, face parte din mecanismul non-competitiv și are o alocare financiară eligibilă de 50.000.000 lei.

Descarcă Ghidul

În acest context, părțile interesate sunt invitate să se implice în procesul de consultare a ghidului, iar opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea acestui document sunt așteptate, în formatul pus la dispoziție de AM POCA, până la data de 16 mai 2019.

Sursa: AM POCA

Documente
Ghid_poca_2019.rar
Vizualizări: 172