Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Innowwide: Se depun aplicațiile pentru obținerea unei finanțări de 60.000 euro pentru produse inovatoare cu potențial de comercializare în afara UE

Până la finalul lunii mai, IMMurile și start-upurile din România pot depune aplicații pentru obținerea unei finanțări în valoare de 60.000 de euro pentru evaluarea viabilității unui produs inovator cu potențial de comercializare pe piețele din afara Uniunii Europene. Proiectul Innowwide finanțat în cadrul Horizon 2020 va acorda sprijin financiar pentru 120 de IMMuri, inclusiv start-up-uri europene, care doresc să dezvolte un produs în colaborare cu un partener/subcontractor dintr-o astfel de țară.

Sprijinul financiar reprezintă 70% din cheltuielile eligibile, procesul de evaluare a aplicațiilor urmând a se realiza în perioada iunie – septembrie 2019.

Pentru a fi eligibile în cadrul acestui apel de proiecte, IMMurile din România trebuie să identifice un partener internațional care poate avea orice formă juridică relevantă: IMM, companie mare, universitate, centru de cercetare etc.

Finanțarea nerambursabilă se acordă pentru activități ca:

  • Cercetarea tehnologică și verificarea noutății
  • Evaluarea tehnologiei;
  • Verificarea conformității cu certificările și omologarea;
  • Parteneriat tehnologic;
  • Validarea conceptului la scară mică;
  • Cercetarea pieței;
  • Călătorii de prospectare a afacerilor

Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor este 31 mai 2019. Va exista un nou apel de proiecte anunțat estimativ pentru luna decembrie 2019.

Pentru mai multe detalii despre linia de finanțare, click aici.

Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentei oportunități de finanțare vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro sau să ne contactați la 0725072533, Raluca Prelucă - consultant senior Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2108