Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU a publicat în consultare ghidul pentru „Stagii de practică pentru studenți”

AM POCU a anunțat lansarea spre consultare publică a Ghidului solicitantului condiții specifice „Stagii de practică pentru studenți”, în cadrul AP 6/ PI 10.iv/ OS 6.13.

Obiectivul acestui apel de proiecte de tip competitiv este creșterea ratei de participare a studenților (ISCED 5-7) la programele de învățare la locul de muncă (ex. stagii de practică, internship-uri) din cadrul parteneriatelor nou înființate/ dezvoltate care să faciliteze inserția pe piața muncii a absolvenților de studii terțiare.

Conform ghidului, sursa de co-finanțare europeană nerambursabilă pentru actualul apel o reprezintă Fondul Social European. Întreaga alocare financiară este orientată către persoane rezidente în regiuni mai puțin dezvoltate.

Suma alocată prezentului apel este de 30.000.000 euro, din care contribuția UE este de 25.500.000 euro (corespunzând unei contribuții UE de 85%), iar contribuția națională este de 4.500.000 euro (corespunzând unei contribuții naționale de 15%).

Observațiile și sugestiile privind îmbunătățirea acestui document pot fi trimise până la data de 8 mai 2019 la adresa de e-mail: consultare.pocu@fonduri-ue.ro.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Documente
ghid_pocu_6.rar
Vizualizări: 1594