Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel deschis pentru Interreg Project Slam 2019

A fost deschis apelul pentru participarea în cadrul competiției Interact`s Interreg Project Slam 2019, care va avea loc în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, în perioada 7-11 octombrie, în Bruxelles.

Competiția este dedicată proiectelor Interreg Europe care se încadrează într-una dintre temele: o Europă mai apropiată de cetățeni, o Europă mai verde, o Europă mai inteligentă, o Europă mai conectată: mobilitatea, o Europă mai integrată social. Pentru înscrierea în competiție, trebuie îndepliniți următorii pași:

1.      Trimiterea unui concept al proiectului, cât și a informațiilor despre acesta:

  • O schiță de maximum 3000 de caractere, în engleză, care descrie cele mai importante caracteristici ale proiectului, care l-ar face atractiv pentru audiența de la Săptămâna Regiunilor UE. Conceptul trebuie să folosească idei creative pentru a comunica rezultatul și realizările proiectului;
  • Persoana de contact a proiectului sau programului (e-mail și număr de telefon)

2.      Un scurt video care trebuie să:

  • prezinte proiectul în cea mai comunicativă, semnificativă și relevantă manieră, menționând exemple ale rezultatelor proiectului;
  • aibă un format AVI, MOV, MP4, WEBM- 16:9;
  • aibă o durată de maximum 3 minute;
  • aibă o rezoluție de minimum 720dpi.

Toate acestea vor trebui trimise prin e-mail la communication@interregeurope.eu, termenul limită de depunere fiind până la data de 5 aprilie.

Pentru mai multe informații despre apel, click aici

Corina Chircea,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Interreg Europe

Vizualizări: 737