Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

OIR POSDRU/POCU Nord-Vest caută colegi pentru monitorizarea și verificarea proiectelor!

Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POCU) Nord-Vest are vești pentru cei care au studii superioare în domeniile: economic, juridic sau al științelor sociale și care au certificat pentru ocupația manager de proiect, dar și mai important, au experiență în acest domeniu și care au participat în echipele de implementare a proiectelor POCU/POSDRU cumulat minimum 2 ani. OIR POSDRU caută 14 colegi cu acest profil care doresc să devină consilieri la OIR Nord-Vest.

Ceea ce ar trebui să facă noii angajați este să verifice rapoartele tehnice ale dosarelor de achiziții și cererile de rambursare. Aceștia trebuie să monitorizeze implementarea proiectelor atât din punct de vedere tehnic, precum și din punct de vedere al țintelor asumate pentru indicatori, ceea ce presupune și vizite de monitorizare la fața locului.

Cei interesați trebuie să țină cont de faptul că depunerea dosarelor de concurs se face până pe data de 18 martie 2019 și că durata contractului este determinată, până la 31 decembrie 2019 (însă pentru cei care vor face o treabă foarte bună, există posibilitatea prelungirii colaborării până pe 31 decembrie 2023 în cadrul unui nou proiect de asistență tehnică).

Pentru mai multe informații, click aici.

Corina Chircea,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2488