Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

RO-CULTURA - seminar de informare la Iași

Programul RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021 și gestionat de către Ministerul Culturii și Identității Naționale, își are ca obiectiv general consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural.

Pornind de la lansarea primului apel de proiecte din data de 4 februarie 2019, dar totodată fiind estimată în perioada următoare și lansarea altor două apeluri de proiecte ce vizează Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice, respectiv Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea audienței și a publicului, Unitatea de Management a Proiectului (UMP) va organiza un seminar regional de informare la Iași. 

Când și unde?

Seminarul va avea loc joi, 21 martie 2019, la Muzeul Unirii (Str. Lăpuşneanu nr. 14) și va reuni entități publice și private interesate de oportunitățile de finanțare din domeniul cultural.

Înscrieri

Pentru a participa, cei interesați vor completa și transmite, până luni, 18 martie 2019, ora 14:00, formularul de înregistrare disponibil aici.

Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.

Sursa: Programul RO-CULTURA

Corina Chircea,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 223