Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

SNSPA, prin FAP: A treia serie din cadrul programului postuniversitar de formare şi dezvoltare „Audit intern și guvernanță”! Înscrierile se mai pot face până pe 15 martie

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), prin Facultatea de Administraţie Publică, anunță faptul că perioada de înscrieri pentru cea de-a treia serie din cadrul programului postuniversitar de formare şi dezvoltare „Audit intern și guvernanță” este limitată. Toți cei interesați sunt sfătuiți să aplice până vineri, 15 martie 2019!

Programul Audit intern și guvernanță este organizat pentru a răspunde necesității de implementare a standardelor internaționale și cerințelor legale în domeniul auditului intern și guvernanței astfel încât să asigure formarea și dezvoltarea profesională continuă a specialiștilor cu scopul îmbunătățirii activităților și proceselor interne din organizații.

Programul se adresează auditorilor interni, managerilor, membrilor consiliilor de administrație, responsabililor implicați în sistemul de control intern managerial, personalului companiilor, regiilor autonome, instituțiilor publice și responsabililor GDPR. 

Desfăşurarea cursurilor va avea loc în perioada 22 martie – 23 iunie 2019 (intervalul vineri - duminică).

Modulele studiate, ce vor fi în coordonarea cadrelor didactice, dar și a practicienilor care lucrează în domeniile specifice, însumează următoarele: 

  • Guvernanță corporativă. Aplicații practice pentru sectorul public;
  • Managementul riscurilor și control intern managerial;
  • Managementul performanței;
  • Management strategic organizațional;
  • Gestiunea contabilă și administrarea finanțelor publice;
  • Guvernanță digitală și securitatea informațiilor;
  • Guvernanță publică, stat de drept și conformitate;
  • Standarde, proceduri și tehnici de audit intern;
  • Auditul și evaluarea financiară a proiectelor europene.

Forma de învățământ aleasă este cea cu frecvență, totodată existând o taxă de școlarizare în valoare de 2000 lei. Această sumă include taxa de înscriere, taxa de înmatriculare și taxa de certificare/examinare finală.

Informații suplimentare despre program pot fi găsite aici, sau la 0372.249.786  - Ani Suciu, secretar șef.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro 

Vizualizări: 361