Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Companiile din domeniul TIC din Regiunea Nord-Vest pot beneficia gratuit de mentorat și consultanță pentru dezvoltare!

Companiile din domeniul TIC din Regiunea Nord-Vest pot beneficia gratuit de mentorat și consultanță pentru dezvoltare!

2018 este aproape de sfârșit, însă te poți pregăti pentru provocările lui 2019 încă de pe acum! Înscrie-te în cadrul Laboratorului de competențe 502 și începe anul cu mentorat și consultanță în domenii precum produsul, strategia, creșterea afacerii, piața și alte domenii relevante pentru afacerea ta cu echipa Risky Business Accelerator.

Cu cine lucrezi?

Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University 

Radu Iuhas este cofondator Risky Business. Radu are peste 13 ani de experiență în dezvoltarea de produse IT, incluzând aplicații cu milioane de utilizatori, premiate de lideri ai industriei precum Google sau Samsung. În ultimii ani a oferit consultanță în materie de produs, strategie și business pentru sute de startup-uri și companii din România și din străinătate. Radu Iuhas deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în domeniul Automatică și Calculatoare acordată de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, precum și o diplomă de licență în domeniul Economiei și o diplomă de masterat în domeniul Marketing-ului și Negocierii în Afaceri acordate de Universitatea Dimitrie Cantemir.

Ana Maria Bujor este manager operațiuni în cadrul acceleratorului Risky Business, în cadrul căruia coordonează o serie de programe dedicate antreprenorilor de toate vârstele, atât la nivel național cât și internațional, dar și evenimente precum Startup Avalanche, competiția internațională de startup-uri din cadrul Techsylvania. Are o experiență de peste 7 ani în training și management de proiect, atât în mediul non-profit, cât și corporate. Ana Maria are o diplomă de licență în domeniul Relații Internaționale și Studii Europene și o diploma de masterat în domeniul Management-ului Crizelor și Conflictelor acordate de Universitatea Babes Bolyai.

Înscrieri

Dacă ai o companie activă în domeniul IT înființată în regiunea Nord-Vest, cu mai puțin de 250 de angajați și dorești să lucrezi cu specialiști din domeniu pentru a te dezvolta și mai mult, așteptăm înscrierile aici până pe 6 ianuarie. Acestea pot fi urmate de un scurt interviu. Selecția echipelor se bazează pe motivație, nevoi, potential, precum și potrivirea companiei cu obiectivele proiectului, iar consultanța va avea loc față în față sau online. Pentru întrebări legate de program, ne poți contacta la ana.maria@riskybusiness.ro.

Ești pregătit pentru 2019? Atunci hai să ne cunoaștem!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 282