Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Ați cerut? Ne-am conformat! Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează un nou curs GRATUIT de management de proiect la Cluj-Napoca!

Ați cerut? Ne-am conformat! Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează un nou curs GRATUIT de management de proiect la Cluj-Napoca!

În iarna anului 2014 am organizat ultimul nostru curs gratuit în domeniul managementului de proiect la Cluj – Napoca. Participanții în număr mare au apreciat calitatea sesiunii de training și calitățile formatorilor noștri. Anul acesta reușim din nou să aducem la Cluj-Napoca cursul nostru etalon, certificat de Autoritatea Națională pentru Calificări, manager de proiect!

Iată câteva gânduri ale participanților din 2014:

  • Am acumulat mai multe cunoștințe decât mă așteptam
  • Foarte interactiv și interesant. Ați captat atenția participanților!
  • Exemplele practice au fost foarte folositoare
  • Cunoștințele acumulate la curs mă ajută la locul de muncă
  • Am primit răspuns la întrebările pe care le aveam
  • A fost excelentă metoda de lucru

În perioada 7 – 13 august 2018 organizăm în cadrul proiectului Laboratorul de Competențe 502 un curs certificat de Management de proiect.  Cursul este dedicat în totalitate managerilor și antreprenorilor din domeniile IT&automotive&creative din regiunea Nord-Vest.

Cursul - care în general necesită o investiție consistentă -  este oferit celor interesați GRATUIT, toate costurile fiind acoperite de finanțarea nerambursabilă obținută de echipa Structural Consulting Group în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502 care face posibilă această oportunitate. 

Program curs :

  •  7 – 10 august: sesiuni teoretice și practice doar după amiaza
  • 11 – 12 august: training full day
  • 13 august: examen de certificare

Condiții de participare:

Cursanții trebuie să ocupe o poziție de management/antreprenor într-o companie care activează în fie într-un domeniu IT (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în automotive (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în industrii creative (consultă coduri CAEN eligibile)  în Regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Satu – Mare, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj). Domiciliul/reședința participantului trebuie să fie, de asemenea, în regiunea Nord-Vest. Pentru cei care nu locuiesc în Cluj-Napoca, asigurăm gratuit cazare în oraș.

Ți-am stârnit interesul?

Dacă dorești să te înscrii, te rugăm să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Suntem și pe facebook.

Haida!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 586