Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

IMM-urile pot obține și anul acesta până la 100.000 euro prin Programul de microindustrializare!

La finalul săptămânii trecute a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat privind aprobarea Procedurii de implementare a schemei de ajutor de minimis prevăzute în cadrul Programului național multianual de microindustrializare.

Programul își propune susținerea investițiilor în sectoarele economice prioritare, creșterea volumului de activitate și a competitivității IMM din aceste sectoare.

Bugetul total estimativ alocat schemei de minims pentru anul acesta este de  74 359 000 lei, iar intensitatea maximă a ajutorului acordat este 90% din valoarea cheltuitelor, dar nu mai mult de 450 000 de lei/proiect.

Pot beneficia de provederile programului societățile care se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii într-una din regiunile de dezvoltare: Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Centru sau în categoria microîntreprinderilor, întreprinderilor mici sau mijlocii în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov, care au cel puţin 1 an calendaristic de la înfiinţare

Pentru mai multe detalii despre condițiile acordării finanțării, consultați secțiunea fonduri-structurale.ro „Alte finanțări”. Ministerul va anunța perioada de depunere a cererilor de acordare a finanțării din acest an.

Teodora Popa,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1936