Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ești din Hunedoara, Caraș-Severin, Arad sau Timiș? Participă la cursul nostru de antreprenoriat și poți concura apoi pentru a primi până la 37000 de euro pentru afacerea ta!

Săptămâna viitoare începe un nou curs organizat în cadrul proiectului „Atelierul de Antreprenori” pe care noi, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, îl implementam ca partener al Universității de Vest din Timișoara!

Dacă ai domiciliul sau reședința într-unul din județele Timiș, Arad, Hunedoara sau Caraș-Severin și vrei să înveți de la traineri cu experiență cum să-ți pui ideile într-un plan de afaceri, te invităm să participi la curs!

Această sesiune de formare în „Competențe Antreprenoriale” (curs certificat ANC) se va desfășura în perioada 9 - 14 iunie 2018, in Timișoara.

Structură program de formare. Programul de formare are următoarea structură:

  • 9 – 13 iunie – sesiuni teoretice și practice (8h/zi)
  • 14 iunie – examenul de certificare ANC

Ce spun participanții la cursurile anterioare organizate în cadrul proiectului:

  • Mi-ați depășit așteptările!
  • SUPER! Mi-a plăcut maxim!
  • Cursul este pentru orice persoană, indiferent de meserie!
  • Continuați să predați în acest fel pe viitor, cred cu tărie că oamenii își schimbă modul de gândire datorită vouă. Felicitări!
  • Poți interacționa și poți schimba idei cu persoane interesate de business!
  • Foarte util pentru tineri antreprenori sau pentru dezvoltarea afacerii

Vom fi acolo să îți răspundem la întrebările tale privind proiectul și să te ajutăm dacă ai nelămuriri. Participanții la sesiunile de formare din cadrul proiectului vor putea să își înscrie propriile planuri de afaceri în concursul pe care îl organizăm. Vom finanța 38 de noi afaceri cu până la 37000 de euro. Condițiile de eligibilitate aici.

Cursurile sunt gratuite, costurile fiind asigurate din bugetul proiectului. Se asigură, de asemenea, cazarea, mesele și decontarea transportului.

Dacă ești interesat să participi, trimite-ne un email la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro sau contactează-ne telefonic la 0725072533 (Raluca).

Haida!

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

***

Atelierul de antreprenori (POCU/82/3/7/106050) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Vizualizări: 485