Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Îmbracă tricoul SCG - fonduri-structurale.ro! Angajăm în echipă 2 juniori!

Acum că ne-am mutat, căutăm 2 studenți cu chef de treabă, gata sa se implice în proiectele noastre faine (existente și viitoare, pregătim 2 super proiecte în digital ;-) ).

Cerințe: Ochi, mână și atenție la detalii, niscaiva răbdare, multă proactivitate și entuziasm, chiar și în activități de organizare, pic de creativitate, pic de experiență în digital. Ne interesează doar studenții cu degetul mic ocupat cu limba română & limba engleză! (nu e un „must”, dar preferăm studenți la jurnalism/comunicare&relații publice/marketing).

CV-ul și 2-3 rânduri Woow!!! în care răspunzi la întrebarea „De ce vrei la noi?” le așteptăm pe adresa: recrutare@fonduri-structurale.ro până pe 21 mai, ora 23.59.

Cine suntem?

O echipă de oameni dedicați performanței, pentru care munca reprezintă rețeta succesului demnă de urmat.

Ce facem?

Din 2007, perseverăm în a oferi un pachet de servicii complet privind implementarea fondurilor structurale în România. În acest sens, activăm în trei direcții:

  • Consultanță în sprijinul ideii tale! Am scris și implementat proiecte în numeroase domenii, printre care resurse umane, dezvoltarea mediului de afaceri, cercetare, IT&C și dezvoltarea capacității administrative. În prezent, implementăm 4 proiecte de creare & dezvoltare a start-up-urilor în Vest, Nord-Vest, Centru și Sud-Est, iar la începutul lunii iunie demarăm un nou proiect care vizează dezvoltarea resurselor umane din companii din domenii creative și nu numai!
  • Training în sprijinul ideii tale! Suntem unul dintre furnizorii de referință la nivel național în managementul de proiect, accesarea de fonduri europene, achizițiile publice, dezvoltarea abilităților antreprenoriale și formarea de formatori. Am instruit și certificat la cele mai înalte standarde peste 3.500 de reprezentanți ai mediului public și privat din România, dar și din alte state.

Ce responsabilități vei avea

  • să ne ajuți cu actualizarea site-ului, inclusiv să pregătești știri  
  • să ne dai o mână de ajutor în managementul proiectelor noastre
  • să ne ajuți să fim vizibili și prompți în digital
  • sunt poziții „junior”, deci să fii dornic și deschis să înveți! 

Ne dorim să puteți începe treaba alături de noi de la începutul lunii iunie. Pentru întrebări ne găsiți tot la recrutare@fonduri-structurale.ro.

Haida!

Echipa fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1351