Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU: S-a publicat lista intermediară a proiectelor aprobate pe apelul dedicat programelor de sănătate și de servicii de prevenție, screening, diagnostic și tratament

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat lista intermediară a cererilor de finanţare aprobate, în etapa de evaluare tehnică și financiară, pentru apelul de proiecte POCU/308/4/9/Creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de sănătate și de servicii orientate către prevenție, depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce pentru principalele patologii.

Începând cu data de 11.05.2018, solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare. Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Click aici pentru a vedea lista intermediară.

Sursa: MFE

Vizualizări: 339