Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

La Brașov va avea loc conferința Expowood 4iTech - „Digitalizare în industria lemnului, soluții inovative”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Clusterul Regional al Lemnului „Pro Wood”, va organiza la data de 19 aprilie 2018, începând cu ora 12:00, la Centrul de evenimente si conferințe Brașov „Lux Divina” în Brașov, Conferința de deschidere a târgului internațional Expowood4iTech „Digitalizare în industria lemnului - soluții inovative”. Evenimentul este organizat în contextul ediției cu numărul 17 a târgului Expowood și este susținut de Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor.
Scopul acestui eveniment este de a aduce la un loc lideri din industria producției de mobilă, prelucrarea lemnului și exploatare forestieră, dar și furnizori de soluții IT și tehnologie pentru a dezbate și planifica viitorul industriei lemnului în era digitală. Agenda conferinței va include prezentări susținute de reprezentanți ai Clusterului „Pro Wood”, ADR Centru, OTIMMC Brașov și CLUSTERO, printre subiectele abordate numărându-se:

  • Digitalizare în industria lemnului - soluții inovative;
  • Servicii pentru transformarea digitală a IMM-urilor;
  • Surse și mecanisme de finanțare a transferului tehnologic;
  • Programul pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii;
  • Servicii integrate pentru export destinate IMM-urilor din România;
  • Creșterea competitivității întreprinderilor prin inovare și internaționalizare în clustere; dar și alte prezentări interesante.

Agenda evenimentului poate fi consultată pe website-ul conferinței, cu mențiunea că aceasta va fi actualizată în permanență pe măsură ce vor fi primite confirmări din partea vorbitorilor invitați. Persoanele care sunt interesate pot completa formularul de înregistrare disponibil aici, până la data de 17 aprilie 2018. De asemenea, confirmarea participării reprezentanților organizației poate fi comunicată la coordonatele de contact: Emil Toma - Expert programe, Email: emil.toma@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 465.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 169