Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Vrei să demarezi o afacere cu fonduri europene în regiunea Centru? Pe 2 martie, la Alba Iulia, îți prezentăm cum poți face acest lucru prin proiectul Start-up@CENTRU!

Vrei să demarezi o afacere cu fonduri europene în regiunea Centru? Pe 2 martie, la Alba Iulia, îți prezentăm cum poți face acest lucru prin proiectul Start-up@CENTRU!

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a fi eligibil să mă înscriu în proiect? Care sunt activitățile și pașii importanți pe care trebuie să-i parcurg pentru a beneficia de oportunitățile oferite? Ce presupune concursul de planuri de afaceri? Pentru ce tip de afaceri pot obține finanțare și care este valoarea acesteia?

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele pe care ne propunem să le clarificăm și să le explicăm tuturor persoanelor interesate să-și înființeze o afacere în regiunea Centru prin proiectul Start-up@CENTRU.

Vineri, 2 martie 2018, organizăm o nouă întâlnire de informare în cadrul proiectului. Evenimentul va avea loc la Alba Iulia, Palatul Apor - Sala Senatului (Str. Gabriel Bethlen, nr. 5, Alba Iulia) între orele 13:00 – 15:00 și este organizat de noi, Structural Consulting Group-www.fonduri-structurale.ro, împreună cu Municipiul Alba Iulia și Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - filiala Cluj-Napoca, parteneri în cadrul proiectului.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așa că dacă sunteți interesați, vă rugăm să confirmați participarea până pe 1 martie 2018, ora 18:00, la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro trimițând, pe lângă confirmare, și următoarele informații (în cazul în care nu le-ați transmis deja):

  • numele și prenumele,
  • localitatea în care aveți domiciliul/reședința,
  • localitatea în care doriți să îți înființați afacerea,
  • statutul (angajat, student, șomer etc),
  • datele de contact (telefon si email).

În cadrul proiectului, organizăm întâlniri de informare în fiecare din județele regiunii Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu), prin urmare, dacă sunteți din alt județ și doriți să înființați o afacere în această regiune vă rugăm să vă exprimați interesul transmițând date voastre la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro. Astfel, vă putem ține la curent cu întâlnirile planificate pentru perioada următoare!

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”. Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro, în calitate de Beneficiar, împreună cu Iceberg Consulting SRL, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia, în calitate de parteneri.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune. Din grupul țintă pot face parte:

  • șomeri,
  • persoane inactive (inclusiv studenți),
  • persoane care au un loc de muncă sau care desfășoară activități independente.

*Tinerii NEETs (tinerii cu vârsta între 16 – 24 ani care nu urmează o formă de învăţământ, nu sunt angajați și nu sunt cuprinși într-un program de formare profesională) nu sunt eligibili ca grup țintă în cadrul proiectului și în general în cadrul „România Start Up Plus”.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada martie-august 2018) și vom organiza, în perioada septembrie-noiembrie 2018, un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de antreprenori care vor primi finanțare pentru afacerile propuse. Cei 48 de antreprenori vor beneficia de finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și de activități complementare precum stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate, consiliere și mentorat, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri etc.

Persoană de contact: Cristina Pojoga, Tel: 0725.0725.00, Email: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro.

Ne-ar plăcea să ne împrietenim și pe facebook! Ne găsești la www.facebook.com/startupcentru. Like & Share!

 

Vizualizări: 843