Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii organizate de ADR Nord-Est pentru IMM-urile inovative interesate de Instrumentul pentru IMM-uri din cadrul Orizont 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează, în perioada 7-9 noiembrie 2017, o serie de 3 seminarii dedicate IMM-urilor inovative, interesate să depună sau să-și îmbunătățească o aplicație în cadrul Programului de finanțare: Instrumentul pentru IMM-uri (Programul Orizont 2020).

Cele 3 evenimente vor include prezentări în plen susținute de un evaluator extern, cu experiență relevantă în pregătirea aplicațiilor și vor fi acordate sfaturi concrete, în cadrul unor sesiuni față-în-față, pentru îmbunătățirea aplicațiilor deja depuse, dar neselectate.

Aceste seminarii vor oferi o perspectivă unică, întrucât lectorul invitat a îndeplinit, deopotrivă, rolul de evaluator în cadrul Programului Orizont 2020 (peste 200 aplicații evaluate), dar și de consultant (cu aplicații aprobate în Faza 2).

Expertul invitat se va concentra, în mod particular, asupra informațiilor și detaliilor care trebuie avute în vedere de către solicitanți în completarea unei aplicații finanțate prin Instrumentul pentru IMM-uri și care pot juca un rol esențial în evaluarea cu succes a acesteia.

Locațiile de desfășurare a celor 3 seminarii sunt:

  • Iași, 7 și 8 Noiembrie 2017 (Hotel Unirea, Sala Mezanin, Piata Unirii nr.5)
  • Piatra-Neamț, 9 Noiembrie 2017 (Rubik Hub, Aleea Tineretului nr.1, Ștrandul Tineretului)

Prezentările și discuțiile din cadrul evenimentelor vor avea loc în limba engleză.

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru înscriere este necesară completarea formularului de înscriere până la data de 6 noiembrie (ora 12:00). Pentru accesarea formularului de înscriere, click aici.

Contact: een@adrnordest.ro

Sursa: ADR Nord-Est

Vizualizări: 524