Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Ai întrebări despre procesul de evaluare și contractare a proiectelor finanțate prin POR? Adresează-le pe 28 septembrie la evenimentul „Succesul e …MOLIPSITOR!” din Regiunea Nord-Vest!

Ai întrebări despre procesul de evaluare și contractare a proiectelor finanțate prin POR? Adresează-le pe 28 septembrie la evenimentul „Succesul e …MOLIPSITOR!” din Regiunea Nord-Vest!

Mâine e ultima zi de înscriere la evenimentul „Succesul e …MOLIPSITOR!” de la Cluj-Napoca! La conferință vom afla informații la zi despre „Impactul finanțărilor prin POR 2007-2013 în Regiunea Nord-Vest” de la Călin Măgurean,  Șeful departamentului de Evaluare și Contractare POR – ADR Nord Vest. Cei interesați vor putea adresa întrebări și despre procesul de evaluare și contractare a proiectelor depuse spre finanțare prin prin Programul Operațional Regional în Regiunea Nord-Vest. Înscrierea se face aici

Pe 28 septembrie Caravana fondurilor structurale se oprește la Cluj-Napoca, unde reprezentanți ai finanțatorilor, dar și beneficiari ai unor proiecte de succes vor împărtăși lecții învățate în implementarea proiectelor. Printre invitați se numără Marton Balogh, directorul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, Mircea Rusu, managerul Exploratoriu – „Muzeul Copiilor” (știați că Exploratoriul este o Structură de Economie Socială?) și Mihai Balaș, managerul structurii de economie socială Ligneus Construct.

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro organizează conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Nord-Vest în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Vizualizări: 398