Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Pachetul BT Start-Up Nation: credit punte cu dobândă fixă de 3,9% pe an, cont curent gratuit, acces la traininguri și facilități pentru realizarea unui website!

Banca Transilvania susține antreprenorii în cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Pentru Banca Transilvania, participarea în Programul Start-Up Nation este o încă o ocazie de a fi alături de antreprenori, precum și o oportunitate de a fi partener al celui mai amplu program guvernamental de susținere a IMM-urilor din România.  Prin pachetul de produse și servicii special creat, BT și-a propus să contribuie la stimularea înființării de companii și la încurajarea persoanelor cu spirit întreprinzător, acțiunea făcând parte din misiunea băncii de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse și servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

„Antreprenorii programului Start-Up Nation au susținerea noastră, ca bancă a oamenilor întreprinzători. Pachetul de servicii care însoțește creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astăzi la BT pentru firmele tinere. Este un debut în condiții foarte atractive: grant guvernamental, dobânda fixă pe perioada creditului și servicii suplimentare. Însă, înțelegem foarte bine, provocarea principală rămâne în sarcina antreprenorilor, cei care lansează aceste afaceri, creează locuri de muncă și investesc resurse personale. Programul este o inițiativă cât se poate de binevenită, care va contribui la dezvoltarea economică a țării. Atât întreprinzătorilor, cât și partenerilor programului le dorim succes și businessuri cât mai durabile”, a declarat Omer Tetik, Director General al Băncii Transilvania, pe 31 iulie 2017, cu ocazia semnării Convenției de colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Pachetul BT Start-Up Nation a fost creat de Banca Transilvania special pentru antreprenorii beneficiari ai Programului și cuprinde produse și servicii avantajoase și ușor de accesat:

Credit punte:

  • Destinat acoperirii cheltuielilor curente – eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finanțare până la efectuarea tranșelor din ajutorul nerambursabil de maxim 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro).
  • Dobândă fixă: 3,9%/an;
  • Comision de acordare: 0,75% din valoarea creditului, perceput la data efectuării primei trageri din credit;
  • Comision de gestiune lunară: 0,08% din valoarea creditului;
  • Perioadă de finanțare de maxim 18 luni, nu mai târziu de data încasării sprijinului financiar nerambursabil de la minister;
  • Garanții posibile: FNGCIMM și alte garanții; 
  • Cheltuielile financiare aferente creditelor/garanțiilor obținute pentru creditele contractate de beneficiari în vederea realizarii planurilor de investiții acceptate în cadrul programului reprezintă cheltuieli eligibile și vor fi suportate din ajutorul nerambursabil.

Contul Primul An Gratuit

  • Cont curent la BT cu gratuitate pe perioada cuprinsă între deschiderea contului la BT și aniversarea a 12 luni de la înființarea societății. 

Facilități suplimentare: Înrolare în BT CLUB & Acces la facilitatea Go Online

Prin Pachetul BT Start-Up Nation, antreprenorii au posibilitatea de înrolare într-un program dedicat pentru Start-Up Nation în cadrul BT Club și acces gratuit, timp de un an, la cursuri, traininguri, evenimente și consultanță în mod nelimitat.

Facilitatea Go Online oferă beneficiarilor Start-up Nation posibilitatea realizării unui site de prezentare a afacerii sau a propriului magazin online, precum și servicii de marketing pentru promovarea online.

Pentru detalii privind accesarea Pachetului BT Start-Up Nation, click aici.

Cristina Pojoga,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1307