Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment dedicat producătorilor de lemn din România, la București

Marți, pe 18 iulie, la Hotel Ramada Plaza Bucharest va avea loc evenimentul dedicat lansării proiectului „Servicii integrate pentru export pentru IMM-urile din România”, proiect co-finanțat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român. În cadrul întâlnirii se vor discuta modalitățile de colaborare cu partenerii din sectorul industriei lemnului în vederea implementării unor centre de afaceri pentru export.

Proiectul vizează dezvoltarea industriei lemnului din regiunile Nord-Est și Sud Muntenia prin înființarea a două Centre de Afaceri pentru Export (CAE) în orașele Bacău și Ploiești, în cadrul Camerelor de Comerț și Industrie, pentru a sprijini creșterea capacității de export a IMM-urilor din sectoarele mobilei și agriculturii ecologice. Programul va cuprinde o etapă de instruire a IMM-urilor pentru crearea de produse competitive si o a doua etapă, de participare la evenimente internaționale.

Pentru detalii referitoare la participarea la eveniment puteți transmite un e-mail la adresa marketing@inpulse.ro, până mâine, 15 iulie.

Proiectul este realizat de asocierea Gama Proconsult – Camera de Comerț și Industrie Prahova – Inpulse Partners – TDP Partners, în colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în calitatea sa de Organizator al Implementarii Proiectului (OIP). 

Vizualizări: 112