Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Vrei să te specializezi în managementul proiectelor? Înscrie-te la programul de master „Managementul proiectelor şi evaluarea programelor în sfera administraţiei publice” oferit de Universitatea Babeș-Bolyai!

Departamentul de Administraţie Publică al Facultății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării  - Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca organizează programul de masterat „Managementul proiectelor şi evaluarea programelor în sfera administraţiei publice”.

Programul are o durată de 4 semestre, se adresează absolvenților nivel licență și se desfășoară în limba română.

Obiectivele programului:

Creşterea eficienţei şi a performanţei în sectorul public depinde de o bună organizare a activităţii instituţiilor publice. Managementul proiectelor şi evaluarea programelor oferă un instrumentar extrem de util atât în gestionarea proiectelor şi programelor finanţate din fonduri europene, cât şi în cazul celor finanţate sau co-finanţate din bani publici.

Principalul obiectiv al programului este de a oferi o pregătire avansată în managementul proiectelor şi evaluarea programelor persoanelor interesate care activează sau vor să îşi dezvolte o carieră în domeniu.

Managementul proiectelor şi evaluarea programelor implică utilizarea de metode specifice ştiinţelor sociale pentru a fundamenta decizii privind dezvoltarea și îmbunătățirea programelor, organizațiilor și politicilor publice. Curriculum-ul este conceput pentru a oferi studenților competențele necesare care să le permită să coordoneze proiecte şi să participe cu succes la implementarea acestora, precum şi să desfășoare evaluări de programe independente de înaltă calitate.

Taxă de admitere: 200 RON
Taxă de școlarizare: 2.800 RON
Criterii de admitere: interviu, pe baza unei scrisori de intenție și a unui cv, ambele în limba română.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea, precum și privind planul de învățământ, click  aici.

Vizualizări: 1414