Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-au lansat înscrierile la workshop-uri de pregătire antreprenorială EMPRETEC!

A fost aprobată procedura de implementare a Programului Unctad Empretec, în urma căruia vor fi organizate workshop-uri adresate antreprenorilor existenţi sau potenţiali precum şi top managerilor, inclusiv specialiştilor din organizaţii publice sau private. Workshop-urile vor fi organizate în 4 orașe din împrejurimile centrelor EMPRETEC:

  • Cluj-Napoca – 20 - 28.10.2017
  • Constanța – 01.09 - 09.09.2017
  • Craiova – 11 - 19.09.2017
  • Iași – 07 - 15.07.2017

Înregistrarea formularelor de participare la workshop-urile organizate în cadrul primului stadiu al Programului se face on-line. Programul a devenit activ ieri, 20.06.2017 și va rămâne deschis până pe data de 7 iulie, data începerii primului workshop, la Iași, cu posibilitatea de prelungire pentru celelalte 3 orașe în cazul neepuizării locurilor. Înscrierile se pot realiza aici.

Ce este Programul EMPRETEC?

EMPRETEC este un program internaţional pentru dezvoltarea şi sprijinirea antreprenorilor, desfăşurat sub egida Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare Geneva, fiind operaţional în 32 de ţări din America Centrală, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu. Acesta oferă întreprinzătorilor instruire şi asistenţă tehnică, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi creşterea competitivităţii pe piaţa locală şi internaţională a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Cine poate participa?

Persoanele fizice care sunt cetăţeni români sau cetățeni străini vorbitori de limbă română, au studii medii sau superioare definitivate cu diplomă de Bacalaureat/Licenţă sau adeverinţă care să ateste finalizarea studiilor și participă pentru prima dată la un atelier EMPRETEC.

La un workshop pot participa maxim 30 de persoane, iar în 2017 pot beneficia de acest program minim 100 de persoane.

Cum se va desfășura selecția participanților?

În două etape: în prima vor fi verificate îndeplinirea condițiilor de eligibilitate, iar a doua etapă constă în susținerea unui interviu organizat de către traineri certificaţi UNCTAD.

Descarcă documentele programului

Silvia Nistor,

www.fonduri-structurale.ro

Documente
Empretec.rar
Vizualizări: 1374