Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Dunărea 2014-2020: Seminar privind „Drepturile și obligațiile în implementarea proiectelor de cooperare transnațională”

În contextul aprobării proiectelor depuse cu ocazia primului apel de proiecte lansat în cadrul Programului Transnațional Dunărea, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate Națională și Punct Național de Contact, organizează în data de 31 ianuarie 2017 la București (Hotel Minerva) seminarul cu tema ”Drepturi și obligații în implementarea proiectelor de cooperare transnațională”.

Evenimentul este dedicat organizațiilor din România beneficiare în cadrul parteneriatelor transnaționale ce urmează a implementa proiectele mai sus menționate.

Programul Transnațional Dunărea 2014-2020 susţine integrarea politicilor din domeniile selectate (inovare şi responsabilitate socială, mediu şi cultură, conectivitate şi responsabilitate energetică, guvernanţă) în macroregiunea Dunării prin proiecte având un parteneriat transnațional extins, în conformitate cu prevederile comunitare comune şi în strânsă legătură cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Primul apel de proiecte s-a desfășurat în perioada septembrie 2015 - mai 2016, proiectele fiind depuse în două etape. În urma evaluării au fost selectate 54 de proiecte, având un buget aproximativ 91 mil. euro, 5 dintre ele având Lideri de proiect din România, în 48 dintre acestea participând 93 de parteneri români.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de participare indicând evenimentul la care se doreşte înscrierea. Vă rugăm să transmiteți formularele la adresa de email: dunarea@experttours.ro, până la 27 ianuarie 2017.

Descarcă Agenda

Decarcă Formularul de înregistrare

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 442