Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDRAP a fost desemnat autoritate de gestiune pentru Programul Interreg IPA de cooperare transfrontalieră România-Serbia

Din 15 iulie 2016, România poate să transmită Comisiei Europene cereri de plată intermediare pentru Programul Interreg IPA de cooperare transfrontalieră România-Serbia, în urma desemnării de către ministrul fondurilor europene a Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ca autoritate de management și autoritate de certificare pentru acest program.

Programul Interreg IPA de cooperare transfrontalieră România-Serbia este primul program din perioada 2014-2020 din România care îndeplinește formalitățile de desemnare, condiție esențială pentru a putea transmite Comisiei cereri de plată și pentru a putea primi rambursări.

Desemnarea autorităţii de management și autorităţii de certificare pentru Programul Interreg IPA de cooperare transfrontalieră România-Serbia vine ca urmare a raportului și avizului emise de Autoritatea de Audit, care a certificat în 14 iulie a.c. conformitatea cu criteriile de desemnare prevăzute în Regulamentele europene (Anexa XIII la Reg. UE nr. 1303/2014).

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 317