Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Targuri de job-uri pentru studentii si masteranzii din domeniul economic, organizate in perioada 10-23 noiembrie 2015 in Bucuresti!


In perioada 10 noiembrie – 23 noiembrie 2015, ASE Bucuresti organizeaza 3 targuri de job-uri ce au ca scop prezentarea ofertelor de munca ale potentialilor angajatori – firme din domeniile finante, banci si contabilitate - in vederea facilitarii tranzitiei de la scoala la viata activa a studentilor si masteranzilor din domeniul economic:

1. Targul 1 de Job-uri: 10 noiembrie 2015, Locatie: Hotel Marshal Garden, strada Calea Dorobanti, nr. 50 B, intre orele 15.00 – 19.00.

Acest prim targ va fi dedicat specializarilor Contabilitate - Finante - Audit, in sensul ca vor participa firme care ofera locuri de munca preponderent pe acest domeniu.

2. Targul 2 de Job-uri: 17 noiembrie 2015, Locatie: Hotel Marshal Garden, strada Calea Dorobanti, nr. 50 B, intre orele 16.00 – 20.00.

Acest al doilea targ va fi dedicat specializarilor Management si Managementul proiectelor, in sensul ca vor participa firme care ofera locuri de munca pe domeniul consultantei in management, managementul proiectelor, elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana.

Acest targ are un program decalat deoarece in data de 17 organizam tot la aceeasi locatie un WORLD Cafe, dedicat studentilor, intre orele 11.30 si 15.30.

Evenimentul are un caracter de unicitate si va fi dedicat motivarii si cresterii nivelului de initiativa al celor prezenti pe zona de economie sociala si antreprenoriat social. La acest world cafe participa 30 - 35 de studenti ce vor fi organizati in mod special.

Informatiile relevante sunt disponibile pe afisul proiectului si agenda evenimentului.

3. Targul 3 de Job-uri: 23 noiembrie 2015, Locatie: Hotel Marshal Garden, strada Calea Dorobanti, nr. 50 B, intre orele 15.00 - 19.00. Acesta din urma va fi dedicat in special ONG-urilor si promovarii activitatilor de voluntariat.

Date de contact pentru mai multe detalii despre evenimente:
Prof.univ. dr. Razvan Catalin DOBREA, manager de proiect; E-mail: razvan.dobrea@man.ase.ro

***

Targurile sunt organizate in cadrul proiectului “Practica azi pentru a deveni managerul de maine!” (POSDRU/161/2.1/G/137080) implementat de ASE Bucuresti in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Firmelor de Consultanta si Training in Management (AMCOR), Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG (Structural Consulting™ Group-www.fonduri-structurale.ro) si Asociatia Studenti si Profesionisti in IT&C (ASPI).

Vizualizări: 174