Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Comisia Europeana a transmis Romaniei scrisoarea de conformitate pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a primit din partea Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Comisiei Europene scrisoarea de conformitate a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020.

”Mai mult decat aceasta confirmare pe care o asteptam, Comisia ne transmite faptul ca putem demara implementarea globala a PNDR. Cu alte cuvinte, putem sa dam drumul la toate Masurile de finantare, lucru pe care il vom face in cursul lunii iunie. Desi nu este aprobarea formala, conformitatea de Program pe care am primit-o este momentul cheie al demararii PNDR 2020 si arata faptul ca eforturile noastre si ale partenerilor nostri isi arata roadele. Pe aceasta cale trebuie sa multumesc colegilor care nu au precupetit niciun efort pentru a duce la bun sfarsit acest demers de maxima importanta pentru Romania”, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Aceasta comunicare reprezinta ultimul pas inaintea aprobarii finale a PNDR si atesta faptul ca la nivelul Comisiei Europene a fost incheiata etapa de consultare intre serviciile de specialitate, iar Programul poate fi aprobat prin Decizie a acestui for european.

Sursa: MADR

Vizualizări: 112