Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment de dialog cu cetatenii organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, la Brasov!

In perioada 5-6 februarie 2015, dna Angela FILOTE, sef al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, va efectua o vizita regionala in judetul Brasov. Cu aceasta ocazie, i-ar face o deosebita placere sa aiba un dialog cu cetatenii, precum si cu reprezentantii mediului de afaceri si ai institutiilor responsabile cu gestionarea fondurilor europene din regiune.

Evenimentul va avea loc in data de joi, 5 februarie 2015, in intervalul orar 16.30-17.30 la Sala de Conferinte KOLPING (Brasov, str. Sandor Petofi, nr. 27).

Dialogurile cu cetatenii reprezinta modalitatea prin care vocea locala se poate face auzita, iar cetatenii au ocazia sa-si exprime punctele de vedere asupra drepturilor si obligatiilor pe care le au, asupra Europei pe care o doresc si a asteptarilor pe care le au de la institutiile Uniunii Europene.

Printre temele de discutie se vor numara si:

  • Misiunea si mandatul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania
  • Crearea de locuri de munca si crestere economica: prioritati ale Comisiei Europene
  • Protectia drepturilor fundamentale in UE (MCV)

Exprimarea interesului de a participa la eveniment si confirmarea prezentei se poate face pana marti, 3 februarie 2015, ora 12.00 la dna Ioana BADEA – asistent in cadrul departamentului de comunicare si informare, Ioana.BADEA@ext.ec.europa.eu.

Sursa: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania

Vizualizări: 169