Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noi panorame virtuale pentru proiectele finalizate Regio Nord-Est

Pagina web dedicata Programului Operational Regional in Regiunea Nord-Est - www.inforegionordest.ro dispune de un modul de proiecte, o aplicatie interactiva care permite afisarea selectiva a informatiilor privind proiectele finantate. Consultarea listei de proiecte Regio se face cu ajutorul hartilor Google, astfel utilizatorul poate vedea exact pozitionarea proiectului pe harta, poate tipari sau exporta rezultatele cautarii sau fisa proiectului.

Se pot obtine diferite statistici in functie de criteriile alese: judet, localitate, axa, masura, stadiu proiect, categorii proiecte etc. Pentru proiectele finalizate este disponibil si un tur virtual – o panorama 3600 a locatiei proiectului – astfel incat informatia oferita vizitatorului sa fie completa.

Panorama virtuala este o imagine obtinuta din mai multe fotografii care da posibilitatea utilizatorului sa vada spatiul inconjurator la 360 de grade pe orizontala si 180 de grade pe verticala. Utilizatorul poate explora acest spatiu ca si cand ar fi acolo.

In perioada 3-14 noiembrie 2014, ADR Nord-Est a efectuat o serie de vizite la proiectele finalizate recent pentru colectarea de noi informatii. In urma acestor vizite s-au realizat 73 de noi panorame virtuale, numarul total de panorame online ajungand acum la 450, pentru 347 proiecte Regio.

Sursa: ADR Nord-Est

Vizualizări: 159