Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a deschis linia de finantare in baza schemei de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala

Ministerul Finantelor Publice a anuntat deschiderea primei sesiuni de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, care se desfasoara in perioada 22.09-17.10.2014.

Bugetul sesiunii este de 200 milioane lei.

Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative necesare in prima etapa de evaluare, se transmit la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, str. Apolodor nr.17, sectorul 5, Bucuresti, doar prin posta sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, mentionandu-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituita prin H.G. nr. 332/2014.

Inregistrarea cererilor la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice se face doar in perioada 22.09-17.10.2014. Cererile de acord pentru finantare inregistrate in afara perioadei 22.09-17.10.2014 se restituie intreprinderilor si nu sunt luate in considerare in procesul de analiza.

Analiza Cererilor de acord pentru finantare incepe numai dupa inchiderea sesiunii de inregistrare, fara a avea importanta ordinea inregistrarii la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice.

Pe perioada de valabilitate a schemei de ajutor de stat, incepand cu momentul deschiderii sesiunii de inregistrare a cererilor, Ministerul Finantelor Publice pune la dispozitia solicitantilor o platforma dedicata prin intermediul careia pot fi adresate intrebari, sesizari si solicitari de clarificari, acestea urmand a fi solutionate cu celeritate, in cazul in care nu sunt deja tratate in cuprinsul Ghidului solicitantului sau in cuprinsul altor documente deja publicate pe site-urile Ministerului Finantelor Publice.

Descarca Pachetul Solicitantului

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Vizualizări: 84